skip to Main Content

Bella 550 BR oppleves som en overraskende større båt enn de utvendige målene tilsier. Det strømlinjeformede skroget gir deg meget god plass i forhold til størrelsen på denne klassen, og mange praktiske løsninger som ekstra seter, stor og romslig solseng, soldekk samt fast drivstofftank. Bella 550 BR er en sosial båt med praktisk innredning og planløsning som gir deg mye oppbevaringsplass og mange gode, velprøvde detaljer og praktiske egenskaper som er kjent fra større båter.

Formspråket til Bella 550 BR signaliserer ny tenkemåte der brukererfaring står i sentrum. Båtens solide skrog byr på sikre kjøreegenskaper og en vindskjerm som gir god beskyttelse, kombinert med en kjørekalesje som kan tas i bruk med et enkelt håndgrep, er praktiske detaljer som gir enda mer kjøreglede. Bella 550 BR er en moderne og funksjonell skjønnhet uten å kompromisse på noe felt.

Med sitt standardutstyr er Bella 550 BR svært allsidig og representerer høy kvalitet i alle ledd. Båten har mye praktisk standardutstyr som f.eks. fenderstativ, fast drivstofftank, ankerbokser i baugen og akter. Videre, med alle sine opsjoner, kan båten enkelt skreddersys etter hver enkelt brukers behov. Båten er designet av Espen Thorup i den kjente moderne og elegante stilen der materialer og tekniske detaljer går hånd i hånd med kvalitet og funksjonalitet.

Båtens praktiske planløsning gir brukeren mulighet til å nyte båtlivet enkelt og trygt, uten å kompromisse på noe. Det solide skroget pløyer helt uanstrengt gjennom bølgene selv med en liten Mercury-påhengsmotor, og båtens gode kjøreegenskaper øker førerens selvtillit. Bella 550 BR er en kompakt Bow Rider med praktiske egenskaper i fokus. Den gjør båtlivet til en smart, vakker og sosial opplevelse.

Tekniske data
Lengde:
Bredde:
Vekt:
Drivstofftank:
Vannkapasitet:
Dybde:
Motor:
Soveplasser:
Sitteplasser:
Godkjenning:

Standardutstyr
Kontakt oss

Valgfritt tilbehør
Kontakt oss

Bildergalleri

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top